Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1981 Chevy tankbil Gas

bensintanken på en 1981 Chevrolet Silverado pickup är monterad på utsidan av ramen, mellan rocker panel på hytten och själva ramen, och är gjord av metall. Med tiden kan dessa tankar korrodera från rost eller skadas i olyckor, och det betyder att du måste släppa tanken och byt ut den. Detta kan göras på de flesta lastbilar utan att lyfta upp bilen, och den enda som gör det svårt är vikten av tanken. Saker du behöver
dräneringskärlet
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Jack
2-fot långa träkloss
Assistant Review
Visa fler instruktioner
1

Kör trucken tills gas mätare läser så lite som möjligt att göra bort tanken lättare. Om den gamla tanken har ett hål i den, placera ett uppsamlingskärl under tanken för att fånga något bränsle som spiller ut. Under lastbilen
2

Crawl och lokalisera slangen tankluckan på bensintanken. Ta bort slangklämman på linjen med hjälp av skruvmejsel, dra sedan påfyllningsröret av med dina händer. Upprepa processen på ventilationsröret slangen.
3

Ställ träbiten ovanpå jack pad på uttaget, lyft sedan upp domkraften tills det når botten av gastank . Skruva loss tanken från lastbilen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan sakta sänka den tills du kan komma upp i tanken. Har din assistent hålla tanken stadigt så att den inte kan luta en eller annan riktning.
4

lossa de elektriska anslutningarna på toppen av bränsletanken med hjälp av dina händer. Sänk tanken resten av vägen ut ur chassit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60238.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.