Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

2010 Chevy Silverado : Installera den bakre styrhytten Liner

Den bakre hjulhus liner på en 2010 Chevrolet Silverado är en plastbit som sveper runt insidan av hjulhuset . Detta ger inte bara en ren look till de bakre hjulhusen , men också skyddar sängens sheetmetal från skador från flygande smuts och stenar som kan kasta upp från däcken . Om ditt lager styrhytten liner har skador , eller sängen var ommålad och du måste installera det i framskärmen , kan du göra det med bara några klipp och lite tid . Saker du behöver
klipp Factory styrhytt
Factory bakre hjulhus liner
Visa fler instruktioner
1

Sitt ner bredvid bakskärmen så att du står inför bakhjulet och sängen är över dig . Placera plasten styrhytten liner i fenderwell och linje upp klippet hål i styrhytten liner med hålen stansas in i sängen .
2

Sätt fabriken klipp i fender läppen av sängen , klippning styrhytten liner till fender läppen på sängkanten . Skjut centra klippen i att låsa fodret på plats .
3

Skjut styrhytten liner på toppen och tryck sedan på fabriken klipp att låsa det till toppen av fender väl . Tryck i mitten av klippen i stället för att låsa styrhytten liner i fender väl .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61811.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.