Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Differential Seal i en 1962 Chevrolet

Den bakre änden på en 1962 Chevrolet har en differential i mitten av axeln. Denna skillnad har en täckbricka som ger tillgång till den differentiella själva monteringen, och att locket har en tätning mellan den och axelhuset för att säkerställa att det inte finns några läckor. Om en läcka inte utvecklas i den differentiella locket, då skillnaden locket behöver lossna så att tätningen kan bytas ut mot en ny. Detta bör ta under en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Växellådsolja
Byte differential tätning
Packning skrapa

Visa fler instruktioner
1

Skjut domkraften under axeln och lyft upp domkraften så att axeln kommer från marken. Sätt pallbockar under axeln för att stödja bilen, placerad högt nog att du kan krypa under bilen för att komma till differentialen. Sänk domkraften och dra ut den från under Chevrolet.
2

Sätt ett uppsamlingskärl under differential. Ta den differentiella locket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra tillbaka locket med händerna och låt den differentiella vätskan ut i pannan.
3

Skrapa bort packningen materialet kvar på axeln bostäder och insidan av differential lock med packning skrapa. Installera den nya packningen på differential lock med händerna, sedan installera bultarna på differential lock med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Öppna avtappningspluggen på den främre delen av differentialen. Fyll mutterstycket med växellådsolja tills oljan når botten av avtappningspluggen hålet. Sätt tillbaka avtappningspluggen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Lyft jack upp till axeln och ta bort domkraften under axeln bostäder. Sänk Chevrolet ner med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61565.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.