Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bromsar i en Chevy Avalanche

Vid körning på vägen i din Chevy Avalanche, om du hör ett gnisslande ljud när du bromsar, om dina bromsar greppa och stoppa plötsligt, eller om det finns ett gnisslande ljud medan du kör, kan det vara dags för dig att ändra dina bromsbelägg. Lyckligtvis kommer lavinen med all-runt skivbromsar som inte bara tillförlitliga men lätt att ta bort och ersätta. Hela processen för alla fyra däcken tar vanligtvis mindre än två timmar. Saker du behöver
däck järn
träklossar
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckel
Rep eller snöre
Tvingfäste
Visa mer Instruktioner
1

Lossa alla muttrarna ¾-varv moturs med däck järn. Ta inte bort muttrarna innan höja Chevy Avalanche i luften. Ställ träblocken framför framdäcken.
2

Ställ domkraft under bakaxeln på Avalanche. Lyft bilen tills den bakre däcket är två inches från marken. Ställ stödbenet under bakaxeln. Avlägsna däcket.
3

Lossa nedre bulten i bromsoket monteringsfäste med hylsnyckel. Lyft den nedre halvan i luften och knyta den till hjulet väl med garn. Monteringskonsolen är fäst vid rotorn.
4

Dra bromsbeläggen ur monteringsfästet.
5

Kläm den rörliga änden av c-klämman till cylindern i centrum av monteringskonsolen och ställa den stationära änden mot baksidan av monteringsfästet. Komprimera cylindern tills den är jäms med fästet.
6

Sätt i de nya bromsbelägg i till rätt slots.
7

Bolt den nedre halvan av monteringskonsolen tillbaka till rotorn och sätta tillbaka däcket på liksom. Sänk bilen och dra åt alla muttrarna med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57722.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.