Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att blöda en 2000 Blazer Huvudcylinder

Den 2001 Chevy Blazer kom utrustade med en Kelsey-Hayes 4WAL (fyra hjul låsningsfria) bromssystem. Till skillnad från andra Chevy fordon, är detta system Icke-integrerade till standarden bromssystemet och huvudcylindern är skild från ABS modulatorn ventilaggregatet. Vid byte av huvudcylindern i det här lastbilen, måste luft i huvudcylindern avlägsnas innan huvudcylindern ersätts, ingen avsättning görs för att ta bort luft i huvudcylindern genom att cykla modulatorn ventilaggregatet, vilket är fallet i system liksom Delphi 6. Saker du behöver
Ny huvudcylinder
bromsvätska
kit Bänk blödning (medföljer huvudcylindern) katalog stor skruvmejsel
Hylsnyckelsats
fodrar skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Säkra nya huvudcylindern i ett skruvstycke genom fastspänning monteringsflänsen i skruvstäd. Placera huvudcylindern så att kolven i baksidan av cylinderloppet är vänd mot dig. Fäst plastdetaljer, levereras i bänken blödning kit som kommer med huvudcylindern, till de gängade linje öppningarna i sidan av huvudcylindern. Skjut klar plast slangar, även levereras i blödande satsen, på plasten beslag och säkra dem så att de är inne i huvudcylindern, och under vätskenivån.
2

Fyll i huvudcylindern med färsk bromsvätska. Tryck långsamt in kolven i baksidan av huvudcylindern helt i huvudcylindern, med hjälp av en stor skruvmejsel. Släpp långsamt kolven medan du observerar vätska i genomskinlig plast slangar. Upprepa denna process tills vätskan som cirkulerar i de klara plastslangar, innehåller inga stora luftbubblor.
3

Toppa vätskenivån i huvudcylindern och installera locket på behållaren. Ta bort plasthöljet slangarna och placera de små gummikåpor, levereras i blödande satsen, på blödning beslag på plats av de klara plastslangar.
4

Bär huvudcylindern till trucken och omsorgsfullt och installera den i bilen. Skjut huvudcylindern på de två bultarna som fäster den till makten bromsservon, och fäst den med de två 15-mm fästmuttrar. Ta bort plast avluftningsskruvarna rördelar och skruva linjen rördelar till sidan av huvudcylindern i deras ställe. Dra ledningarna säkert med en linje skiftnyckel.
5

Lossa främre bromsslang på huvudcylindern. Ha en hjälpare tryck på bromspedalen och hålla den nedtryckt medan du stänger linjen. Som du så kommer du att märka luft flyr från linjen så du lossa kopplingen. Upprepa denna process tills den vätska som trycks ut ur linje, när pedalen trycks ned, är fri från luft. Utför samma procedur på den bakre bromsslang på huvudcylindern. Det kan ta flera försök att ta bort all luft ur ledningarna. Kontrollera vätskenivån i huvudcylindern och råga med ny vätska när nivån sjunker under "Min" märket på behållaren. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57976.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.