Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en Bernzomatic 0x0 skärbrännare 225

En Bernzomatic 0X0 skärbrännare 225 är inte som en vanlig Bernzomatic fackla. Normalt, när du tänker på en Bernzomatic fackla, tror du på en brännare trollspö och ventil monterad direkt på en gasflaska. Den 225 fungerar faktiskt med en kombination av MAPP gas och syre, mer som en oxi-acetylen rigg. Stället för att montera verksamheten slutet av facklan direkt på en gascylinder, gasflaskorna montera till anslutningar på ett 4-fot slang med en brännare wand vid sin andra ände. Saker du behöver
Oxygen cylinder
MAPP gascylinder
Visa fler instruktioner
1

Skruva en syre cylinder i den större av de två mässing anslutningar i slutet av den 4-fots slang. Skruva en MAPP gascylinder in i mindre mässing anslutningen. Vila cylindrarna på 225 s tråd monter.
2

Öppna svart plast gas ratten på sidan av gaskoppling 1/8 av ett varv.
3 < p> Håll koppen av 225 s gnista ljusare över änden av brännaren trollstav. Tryck ner handtaget på gnista ljusare. Detta drar en flinta över en räfflad bit stål för att skapa en gnista och antända gasen.
4

Öppna gasventilen tills lågan inte avger svart rök.
5

Öppna svart plast syrgasventilen ovanpå syrgasanslutningen långsamt, tills lågan förlorar sin fjäder i mitten och sedan ytterligare, till dess att det eftersträvade låga för den avsedda skäroperationen.
6

Genomför den planerade kapningen.
7

Stäng syrgasventilen när kapning är klar. Stäng gasventilen. Skruva både säkerhetspolicyn och cylindrar syre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62208.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.