Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett halvaxel på en 2001 Nissan Pathfinder

De fyrhjulsdrivna versionerna av 2001 Nissan Pathfinder använda halvaxlar i framvagnen att vända framhjulen när fyrhjulsdriften är inkopplad. Dessa halfshafts möjliggöra användningen av en oberoende främre hjulupphängningen, vilket gör det möjligt för Pathfinder hantera bättre än alternativa terrängfordon. Skulle en av dina halfshafts skadas eller behöver bytas, måste du installera en ny i fronten, vilket borde ta runt en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Replacement halvaxel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
låsringen tång
Visa fler instruktioner
1

Sätt axeln halvaxel i transmissionen med händerna, sedan skruva den på plats med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt bultarna på överföring till halvaxel till 25-33 ft /lbs med 3/8-tums momentnyckel.
2

Guide styrspindeln på halvaxel. Skruva fast övre länkarm till styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera tryckbrickan och låsringen på änden av halvaxel med låsring tång. Addera 3

Bolt hjulhastighetssensorn på knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag , sedan bolt halvaxel till hubben med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Montera den bakre motorn undercover på fordonet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera framhjulet på Pathfinder med däck järn. Sänk SUV utanför läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61849.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.