Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man monterar en trumbroms på en 1988 Mustang

När du tar trumbromsar isär på din Ford Mustang, kan det verka komplicerat att sätta ihop dem igen, men det är inte. De flesta av de delar som du tittar på är fjädrar, och alla har ett specifikt syfte. När du trampar på bromspedalen, bromsvätskan översvämningar hjulcylindern och pressar bromsbackarna utåt. Bilen stannar då och bromsbackarna måste återgå till sitt ursprungliga läge när du släpper upp bromsen. Fjädrarna dra dem igen Andra källor inkluderar Låsfjädrar för bromsbackarna och nödbromsen våren. Saker du behöver
Broms Tång verktyg Addera Visa fler instruktioner
1

Anslut bromsen kabeln till den sekundära bromsback. Den sekundära bromsback är den till höger när du tittar på dem. Kabeln hakar det.
2

Placera skorna på fästplattan och placera låssprintarna genom dem från baksidan av fästplattan. Placera spärrfjädern och brickan över lastappen. Trampa den med tång och vrid den ett kvarts varv tills den låses på plats. Du kommer att behöva göra bromsbackarna en i taget.
3

Installera parkering länken i spåret av den primära bromsen skon. Placera den automatiska bromshävarmar mellan de två bromsbackarna nedtill.
4

Använda bromsen verktyget, installera returfjädern mellan de två bromsbackarna nedtill. Denna fjäder är den längsta våren. Anslut den automatiska justeraren kabeln till den sekundära skon med hjälp av tång för att dra den över till det. Anslut den korta änden av justeraren fjädern till den primära bromsbacken, och den andra änden på den automatiska justeringsanordningen på toppen av spaken. Dra justering nedåt och åt vänster tills den hakar pivot hålet i den sekundära skon.
5

Mät innerdiameter bromstrumman med ett måttband. Manuell justering bromsbackarna med justerskruven tills diametern är bara lite mindre än diametern hos hjulet trumman. Placera trumman på hjulet församling. Montera hjulet på Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58500.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.