Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så här ändrar Neutral Safety Switch på en 1990 Jeep Cherokee

Din 1990 Jeep Cherokee med 4,0 liters, har sexcylindriga motorn en speciell omkopplare som håller motorn från att starta om sändningen är i park eller neutral. Detta håller fordonet från att röra sig när du startar bilen, tills du vill. Ibland kommer den neutrala säkerhetsbrytaren misslyckas, antingen göra det så att motorn kommer att starta oavsett vilken växel överföring eller gör det så att oavsett växel överföringen är i. Byta neutrallägeskontakten är ett jobb som du kan utföra i enlighet med en timme. Saker du behöver
Jack
pallbockar Sida 2 stoppklossar
liten rak skruvmejsel
skiftnycklar
ersätter switch
Visa fler instruktioner
Tvåhjulig drive sändningar
1

Skjut domkraften under förarsidan av lastbilen och lyfta den högt nog att du kan arbeta under det bekvämt. Placera domkraften under främre och bakre under ramen och försiktigt sänka bilen på läktaren. Sänk domkraften och ta bort den.
2

Skjut under lastbilen i linje med överföringen. Mejseln under låset flikar elektrisk kontakt för den neutrala säkerhetsbrytare och bänd samtidigt försiktigt drar i kontakten.
3

Vrid neutral säkerhetsbrytare moturs med rätt storlek skiftnyckel ta bort det.
4

in ersättare omkopplaren i överföringen öppningen och vrid den medurs för hand. Dra det med skiftnyckel tills det bottnar. Addera AW-4 modeller
5

höja och stödja trucken på pallbockar.
6 < p> Ta bort kontaktstycket från strömbrytaren samtidigt som du försiktigt drar samtidigt vicka kontakten
7

mejseln under flikarna kontakt låsning och försiktigt bända på den för att frigöra spärrarna. Dra försiktigt i kontakten av strömbrytaren.
8

Räta flikarna på brickan genom att trycka ner dem. Vrid låsmuttern motsols med skiftnyckel och ta bort den. Dra flikar brickan off.
9

Vrid bulten switch justering moturs med skiftnyckel och ta bort den. Skjut defekta omkopplaren rakt ut för att ta bort det.
10

Koppla manöverlänkage vid överföringen. Vanligtvis kräver detta dra ett stift och skjuta kopplingen av en stud. Vrid växelspaken till det bakre helt och sedan två klick framåt till neutralläge.
11

Skjut ersättare växla över justerskruven och låsbulten. Montera justeringsmuttern bult lås genom att vrida den medsols för hand.
12

Placera flikar brickan över stuteriet det lossnade och skruva fast låsmuttern på axeln medurs för hand. Dra det till 60 tum-pounds. Böj flikarna tillbaka över muttern för att låsa den på plats
13

Justera brytaren enligt följande:. Vrid brytaren tills de graverade linjen linjer upp med linjen på ventilspindeln. Lås justeringsskruven till 108 tum-pounds.
14

Återkoppla manöverlänkage. Återanslut kablarna kontakt och kabeldragning. Verifiera trucken startar endast i park och neutral.
15

Lyft lastbil utanför pallbockar, ta bort dem och sänk lastbil

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61469.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.