Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man fixar en sändning Ryser

Transmission ryser verka värre än de egentligen är. Ryser uppstår oftast när man skiftar in överväxeln eller när i överväxeln och går upp en liten lutning. Detta beror på att transmissionsolja är förorenad och föroreningarna, suspenderas i vätskan, förbjuda bra tryck kontakt mellan överförings plattorna när de tillämpas. Rutinmässigt underhåll av transmission hindrar detta från att ske. Vänster unserviced kommer tillståndet förvärras. Saker du behöver
Jack
pallbockar
dräneringskärlet
Packning skrapa
3/8-tums Hylsnyckelsats
Funnel
Visa fler instruktioner

1

Jack upp framför bilen och installera pallbockar under ramen. Sänk bilen och kontrollera att den är ordentligt placerad på läktaren.
2

Använd en hylsnyckel för att ta bort bultarna överföring pannan och ta bort pannan. Dränera vätska i ett uppsamlingskärl. I vissa fall finns det ett avlopp bult i pannan, oftast på utländska fordon. I dessa fall, ta bort avloppet bulten att dränera transmissionen.
3

Byt pannan tillsammans med en ny pan packning. Skrapa bort den gamla packningen med en packning skrapa, och se till att pannan är ren. Det är inte nödvändigt att byta ut transmissionsfilter om bilen har låg körsträcka. Emellertid byta filtret, oavsett körsträcka, om fluiden är mörk och missfärgade. Avlägsna domkraften och sänka bilen.
4

bort överföringen oljestickan och sätt en tratt i oljestickan röret. Uppskatta mängden vätska som togs bort genom att kontrollera tråget. Lägg till ny vätska enligt uppskattning. Starta bilen och låt den bli varm. Kontrollera vätskenivån beloppet med mätstickan och tillsätt vätskan till den rekommenderade mängden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61254.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.