Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter den främre Struts på en 1993 Volkswagen Golf

De främre stagen på en 1993 Volkswagen Golf är stötdämparna för framvagnen. Dessa är avgörande för åkkomfort av fordonet, och om de slits ut, kommer Golf rida fruktansvärt. För att åtgärda problemet måste du ta bort stagen från bilen, och sedan ersätta dem med nya. Detta tar cirka två timmar att göra rätt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Volkswagen specialverktyg 3078
ersätter strut
Fjäderkompressor
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Sätt Volkswagens handbromsen på, lyft sedan fronten med domkraft och stöd den Golf med domkraft står. Unbolt framhjulen med däck järn.
2

unbolt botten hos stöttan från knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag, men lämna bultarna i sina monteringshål. Pop huven och ta bort den övre strut montera ur bilen med Volkswagen specialverktyg 3078. Ta bort de nedre skruvarna och dra staget ut ur framför bilen. Addera 3

Montera fjädern kompressorn på staget. Dra ner det med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan ta bort överdelen på fjäderben med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

Dra staget ut från centrum av spiralfjädern. Överför bump stop och dammskon på ersättning strut, sedan installera staget in i spolen. Sätt tillbaka staget locket med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan lossa fjädern kompressorn med 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

tillbaka staget i framvagnen med 3/8-tums Ratchet och uttag, och Volkswagen specialverktyg 3078. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn och ta Golf av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61468.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.