Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Var hittar jag Motorcykel Hissar ?

Motorcykel hissar lyfta en motorcykel ungefär som en bil hiss i en bil verkstad lyfter en bil . Medan bilen hissar byggs in i golvet , är motorcykel hissar placeras direkt på golvet . De tillåter enklare åtkomst för reparationer och ta bort vikt däcken för förvaring . Stora återförsäljare

Stora återförsäljare som Sears och AutoZone erbjuder motorcykel hissar . AutoZone erbjuder bara en motorcykel lyft , medan Sears bär 44 motorcykel hissar och domkrafter inklusive luft , hand och fot pumpar i en vikt kapacitet på 1.000 till 1.500 pounds . Addera Nätbutik

Online återförsäljare som Motorcykel Lift Direkta liftanläggningar tar motorcykel . Motorcykel Lift Direct har två alternativ: en luft-och hydraulisk lyft och ett pneumatiskt manövrerad hiss . Båda håller en cykel upp till 1000 pounds .
Rabatt återförsäljare

rabatt specialitet verktyg återförsäljare som Harbor Freight bära motorcykel hissar . Som med de flesta lågprisvaruhus , kan vissa produkter vara inte finns i lager vid varje given tidpunkt så att kunden kan få vänta för att få ett nytt namn - varumärke motorcykel hissen till ett rabatterat pris .
Hitta begagnad motorcykel lifts

begagnad motorcykel hissar är hårt, men inte omöjligt, att hitta. Annonser i lokala tidningar och facktidskrifter har en begagnad accessoar sida , och online- sajter som eBay och Craigslist också ibland lista begagnad motorcykel hissar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60826.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.