Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för ABS-bromsar

ABS (låsningsfria) bromsar är ett tekniskt avancerat system som används för att skydda dig genom att erbjuda bromskraft för din bil. Reparera dessa bromsar kräver en mängd verktyg. Från grundläggande verktyg som skiftnycklar och sätter uttag till högteknologiska skanningverktygen, fastställande din bromssystemet kräver en mängd verktyg för att få jobbet gjort rätt. Scan Tool

ABS Scan Verktyget används för att diagnostisera bromsomkopplaren, hjulvarvtalsgivaren och broms styrenhet. Det kontrollerar också pumpmotorn och låsningsfria solenoider kontroll. När bilens broms varningslampa visas, upptäcker en OBD II skanner problem genom den elektroniska styrenheten.
Domkraft och pallbockar

domkraft används för att lyfta bilen för att placera den på pallbockar. Domkraften avlägsnas när fordonet sänks ned på domkraften. När fordonet lyfts upp, kan du ta bort däcken och få till bromsaggregatet Addera ditt rörtång och Hylsnyckelsats

En rörtång och socket set är nödvändigt att ta bort hjulen och att ta bort bromsok från bromsen. När du lossa bromsok, kan du ta bort de gamla bromsbeläggen. De nycklar och hylsor används också för att säkra bromsok och hjul för att slutföra jobbet.
Tänger

Tången kommer att användas för att komprimera kolven efter att ta bort bromsok bultar. Rotorerna kommer att vara tillgängliga för inspektion av byte eller renovering. Tången kommer i tungan och groove och slip-gemensamma stilar.
Sandpapper och stålborste

sandpapper och stålborste används för att ta bort rost från bromsen bromsoket. När hjulet tagits bort, kan du slipa bort rost, med hjälp av borsten för att komma in i de tuffa fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58745.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.