Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en neutral switch som inte kommer att flytta ut i parken på en 97 Tahoe

Den neutrala säkerhetsbrytare på en 1997 Chevrolet Tahoe förhindrar överföring från att flytta ut ur parken såvida bromspedalen är nedtryckt. På 1997 Tahoe, är denna switch en del av ryggen upp strömbrytare och ligger på transmissionen. Om din Tahoe inte kommer att flytta ut ur parken, måste du byta ut den neutrala säkerhetsbrytare på transmissionen. När du gör detta, bör SUV kunna skifta korrekt. Saker du behöver
Jack
Jack står
skruvnyckel set
Replacement neutral säkerhetsbrytare
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
GM Tool J-41364- En
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och ta bort den negativa anslutningen på batteriet med en skiftnyckel. Lyft Tahoe och satte den på pallbockar för att stödja hela kroppen.
2

krypa under lastbilen vid överföringen. Ta slutet vajern från övergången spak med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär spakväxling kontroll från den manuella axel på transmissionen. Addera 3

Koppla ur sele från switchen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta ut omkopplaren hållarna med spärr och sedan dra i spaken ut ur transmissionen.
4

Installera GM Tool J-41364-A i neutral säkerhetsbrytare och vrid verktyget tills skåran på toppen av den neutrala säkerhetsbrytaren är inriktad med tappen på GM-Tool J-41364-A. Skjut omkopplaren till överföringen, och se till att navet lägenheter och manuella lägenheter skift justera. Montera brytaren trotjänare med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Anslut selen i växeln med händerna. Sätt tillbaka styrspaken och flytta kabeln till transmissionen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61343.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.