Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort ett lager Drivaxel Från en 1989 S10

De längre hjulbas modeller av 1989 Chevrolet S-10 använder en tvådelad drivaxel vända bakhjulen. Dessa två bitar av drivaxeln är förbundna med en centrerad bäring känd som bärare lagret. Om detta börjar pipa eller bryta ner, så småningom den kan misslyckas och orsaka problem med drivaxeln som helhet. För att åtgärda problemet har drivaxeln tas bort från fordonet och bäraren lagret tas bort. Denna process bör ta ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
skiftnyckel uppsättning
24-tums brytjärnet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Lyft upp trucken med domkraft och lägg dem på fyra pallbockar så att du har tillräckligt med utrymme att arbeta under fordonet. Placera ett uppsamlingskärl under kopplingen mellan drivaxeln och växellådan.
2

Unbolt remmar fästa drivaxeln till axeln med hjälp av en skiftnyckel. Använd 24-tums bändjärn att smälla u-leden på drivaxeln ur axeln och skjut den bakre drivaxeln ur hållaren bäring och avstånd från fordonet.
3

Unbolt remmen på mitten transportören lagret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ut fästet och drivaxel montering från baksidan av sändningen för hand och föra församlingen till pressen. Tryck transportören hemtagningen av bäraren lagret med pressen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60554.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.