Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Husky formpress Specifikationer

Husky formpress utrustning miljöer där för att tillverka system formsprutning för tillverkning av föremål såsom plastprodukter, flaskor och matbehållare. Husky formningspressen system produceras av Husky Ltd, ett företag som är verksamt i Kanada, USA, Luxemburg och Kina. Husky formningspressen system består av formsprutning utrustning som används mycket inom plastindustrin. Låskraften

En Husky formningspressen har en klämkraft på upp till 440 ton. Denna kraft pressar smält plast i olika former enligt specifikationerna i punkt görs.
Stag Separation

separation mellan slips barer i en Husky horisontell formsprutning press är lika långt, vanligtvis 32.28 inches med 32,28 inches. Detta definierar avståndet mellan slips barer i en 440 tons Husky horisontella formsprutning press.
Spännverktyg Stroke

En horisontell press formsprutning har en fastspänning stroke potential på upp till 29,52 inches. Detta är användbart i att trycka smält plast i gjutning system. Den har en hydraulisk ejektor slaglängd på upp till 9,45 inches.
Mold höjd och insprutning

mögel höjd varierar från 10,82 inches till 31,49 inches. Denna mätning avser de lägsta och högsta höjder av injektion mögel som är möjligt att göra med gjutning pressen. Den har en injektion på upp till 117,47 cubic inches.
Skruvdiameter och Speed ​​

En Husky horisontell formningspressen har en skruv diameter på upp till 3,34 inches och en skruvhastighet potential på upp till 180 varv per minut. Denna höga hastighet gör det möjligt att göra många formar inom en kort tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61281.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.