Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Steel Brake Lines

Installera stål bromsledningar själv är inte svårt. Det finns ingen anledning att ta bilen till en bil verkstad eftersom du kan installera rad i din uppfart på bara några minuter. När det finns ett problem med din bromsledningen som en knut i linje, eller ett hål, måste du byta ut den. Du kan inte räta en bromsslang med en knut utan att försvaga linjen, och om du försöker att plugga hålet, kommer det inte att hålla väldigt länge, och du kan även helt täppa linjen. Saker du behöver
Automobile jack
Jack stå
Stoppklossar
dräneringskärlet
Turkiet Baster
Wrench in
Fresh bromsvätska
Stålborste
Visa mer instruktioner
1

Öppna motorrummet och koppla den negativa batterikabeln. Snäppa loss locket från huvudbromscylinder. Töm bromsvätskan ur cylindern med Turkiet baster och placera den i tråget för återvinning. Placera stoppklossar framför framhjulen, eller bakom bakhjulen beroende på var problemet bromsledningen är.
2

Lyft bilen med hjälp av bil-uttaget. Placera en pallbock under fordonet och höja den till ramen. Krypa under bilen och leta reda på raden problemet bromsen. Rengör tillbehören bromsledningen med stålborste för att förhindra kontaminering bromsledningarna. Lossa kopplingen med en skiftnyckel och dra linjen.
3

Tillåt återstående bromsvätska rinna in i tråget. Lossa den andra änden av linjen med skiftnyckel och koppla bort den, vilket gör att bromsvätskan rinna i pannan. Dra bromsledningen från klämmorna och från under bilen. Placera en ny bromsslang under bilen och knäpp fast den på klämmorna. Anslut kopplingar och dra åt dem med en skiftnyckel.
4

bort stödbenet från under bilen. Sänk bilen till marken. Refill huvudcylindern med färsk bromsvätska. Lufta bromsledningarna genom att ha en hjälpare att pumpa och hålla upp bromspedalen medan du öppnar avluftningsventilen med en skiftnyckel för att driva ut luften från bromsledningarna. Fortsätt med denna procedur tills luften är borta från alla linjer.
5

Lägg bromsvätska vid behov under hela förfarandet för att se till huvudcylindern förblir fullt. Anslut den negativa batterikabeln och dra terminalen muttern med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59130.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.