Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man bygger en Lucas Caliper

Fasta bromsar är en viktig säkerhetskomponent i alla bilar. Moderna skivbromssystem använda en kombination av huvudcylindrar och bromsok hjul. Om bilen drar åt ena sidan när du bromsar eller om du märker en förlust av bromsvätska, är chansen att en av dina hjul bromsok inte fungerar och bör byggas om. Lyckligtvis, när tjockleken är ur bilen, återuppbygga det är ganska lätt. Saker du behöver
bänkskruvstycke
Channel-lås tång
Bromsvätska
Broms-rengöringsspray
Flathead skruvmejsel
Air kompressor
Stor sockel
Gummiklubba
Caliper Ombyggnadssats
Visa fler instruktioner
1

fast hjulet bromsok i bänkskruvstycke. Försiktigt lufttrycket till bromsledningen så att kolven glider nästan hela vägen ut. Wiggle kolven med fingrarna och dra ut den ur bromsoket. Om det är envis, ta bort kolven med kanal-lås tång. När kolven är ute, ta bort kolven boot och tätning, använda skruvmejsel för att bända upp den ur spåret.
2

bort den svarta, gummi kolvtätning från kolven genom att föra in skruvmejsel i spåret och bända loss det. Skjut kolven täta och kassera den. Rengör kolven och bromsok bar med broms-cleaner spray.
3

Montera den nya tätningsringen. Doppa den nya tätningen i ny bromsvätska. Se till att det är vänt ordentligt och skjut den nya tätningen på kolven. Den breda kanten av tätningen skall vara vänd mot änden av kolven som glider i bromsoket. Undersök kolven och bromsok hålet och se till att båda är obefläckade och rena.
4

Doppa kolven och tätningen i ny bromsvätska och skjut försiktigt in kolven i bromsoket. Se till att den nya tätningen sitter ordentligt när kolven går bromsoket borrningen. Rengör spåret kåptätning med broms-cleaner spray och installera den nya cylindern boot och tätning. Knacka försiktigt på plats med ett stort uttag och gummiklubba. Spraya hela aggregatet med broms renare och ta bort eventuella bromsvätska från utsidan. Tjockleken är nu redo att installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59304.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.