Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den lägre länkarm i en 62 Ford Galaxie

styrarmarna i en 1962 Ford Galaxie hålla spiralfjädern på plats, samt vägleda framhjulen upp och ner i suspension. Dessa vapen har bussningar och kulleder placerade vid varje ände, och om dessa slits ut, då den främre hjulupphängningen blir svår att kontrollera. Detta kan leda till en olycka om de lämnas därhän. För att åtgärda problemet måste du först ta bort den nedre länkarm från Galaxie, vilket tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
vass tång
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 1962 Galaxie och dra i nödbromsen så bilen inte rullar. Lyft framsidan av Ford med domkraften och sätta pallbockar under chassit för att stödja vikten av fordonet. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Unbolt övre och undre bultarna som håller chock på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Ta bort sprinten i Dragstång änden på spindeln med tång. Avlägsna bulten på Tie rod slutet med 3/8-tums Ratchet och uttag och slå till kulleden på tie rod end att separera styrstag från spindeln.
3

Unbolt krängningshämmaren från undre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Skruva loss bromsledningen från suspensionen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Skjut huvudet av domkraften under den nedre styrarmen och lyft upp den så den vidrör armen och stödjer vikten av armen, men inte lyfta Galaxie från domkraften. Ta bort sprinten på nedre länkarm kulled med tång och sedan skruva isär kulleden med en skiftnyckel.
5

Ta bort skruvarna som håller fast nedre länkarm till ram av Galaxie med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Strike sidan av spindeln med hammaren för att frigöra kulleden från spindeln. Sänk domkraften att långsamt släppa spänningen från spiralfjädern och sänk undre länkarm från suspensionen.
6

Dra våren ut på den nedre styrarmen och ta den nedre länkarm ifrån Galaxie.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62096.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.