Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett Brake hjulcylinder Repair Kit

Wheel cylindrar är en viktig del av bromssystemet och kan bara hittas på bakaxeln där trumbromsar används på moderna fordon. Bromspedalen går i golvet om cylindern läcker eller inte är ordentligt ombyggd. Den hjulcylinder reparations kit innehåller en fjäder, två koppar gummi, och två gummi end-cap stövlar damm. Cylindrar kan byggas utan att ta bort dem från fästplattan. Saker du behöver
Ögonskydd
Brake finslipa
Gummihandskar
Broms tång
Brake sked
Spray bromsrengöringsmedel
Penetrerande olja
Jack
lug skiftnyckel
hjulblock
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
bort bromstrumman
1

Block hjulen, och placera fordonet i växeln. Inte dra i nödbromsen, eftersom detta kommer att störa avlägsnandet av bromstrumman och bromsbackar.
2

Lossa alla muttrarna, vänder ett par bara, på hjulet som skall betjänas . Ta inte bort några hjulmuttrarna.
3

Jack upp hjulet som skall betjänas, och placera en pallbock under ramen för säkerheten.
4

Ta bort alla muttrarna och hjulet.
5

Sätt bromsen sked i den nedre kortplatsen på fästplattan, och lossa skaderegleraren stjärnan hjulet genom att bända stjärnan uppåt eller nedåt för att stänga den. När den är klar, ta bort trumman. Bänd bromstrumman av om ingen åtkomsttidlucka tillhandahålls.
6

bort bromsbackarna genom att ta bort fjädrarna sko hållaren med det inbyggda verktyget på handtaget änden av broms tänger.

Ombyggnad hjulcylindern
7

Dra gamla end-cap Dammtätningarna från ratten cylinder;. finns det en på varje sida. Tryckstängerna kommer att lossna med dammtätningarna.
8

Tryck aluminiumcylinder pucken in i hjulcylinder, och tvinga de inre delarna, två aluminium kopp puckar, två koppar gummi, och våren, ut den andra sidan med en skruvmejsel, eller spärrskaft. Använd en trasa för att städa upp utspilld bromsvätska.
9

Spray bromsrengöringsmedel i den tomma hjulcylinder, och rengör noggrant.
10

Inspektera hjulcylinder för djupa urgröpningar eller repor som kan orsaka vätska sippra förbi gummicylinder koppar.
11

Spray mycket penetrerande olja i hjulcylinder, kör sedan bromsen finslipa in och ut ur cylindern för att ta bort några små repor eller spår som kan finnas. Rengör hjulcylinder grundligt med broms renare när slutföra.
12

Placera delar från hjulcylinder kit på en ny butik trasa. Sätt fjädern ur satsen inuti cylindern, skjut de två nya gummikåporna broms, en från vardera sidan, i hjulet cylinder ungefär en halv tum. Koppen ska vara vänd i.
13

Rengör och sätt dit de två puckar aluminiumcylinder, en från vardera sidan, i hjulcylinder cup sidan ut med den platta sidan mot baksidan av gummikopp.
14

Montera de två nya dammtätningarna ur satsen, en på varje sida, över hjulet cylindern och in i spåret. Tryck sedan in de två skon push-stavar, en på varje sida, i dammet boot. Den rundade sidan av tryckstången går in i cylindern.
15

ihop bromsbackarna, intern broms mekanism och bromstrumman, genom att vända stegen i avsnitt 1. Byt ut hjulet, och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58628.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.