Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsbeläggen på en Mitsubishi Eclipse

De skivbromsklossar på en Mitsubishi Eclipse gäller friktion på bromsskivan för att bromsa bilen. De två-dörrars Coupe Eclipse har varit i produktion sedan 1990 och har även sålts som Eagle Talon och Plymouth Laser i USA. Du kommer oftast behöver byta bromsbelägg på en Mitsubishi Eclipse på grund av normalt slitage. Saker du behöver
Hoist
Hylsnyckelsats
Bromsvätska
bromsfett
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Raise Eclipse på en lyftanordning, och använda en hylsnyckel för att ta bort hjulen med skivbromsar. Tappa en tredjedel av bromsvätska från huvudbromscylinder och lossa parkeringsbromsen. Koppla bort kabeln parkeringsbromsen.
2

Ta bort den nedre stiftet på bromsoket med en hylsnyckel. Flytta bromsok montering uppåt, och använda en hylsnyckel för att ta bort det yttre broms shim, klipp våren och bromsbelägg från bromsokshållaren. Tryck bromskolven i bromsoket hålet.
3

Kasta de gamla bromsbeläggen och installera nya bromsbelägg. Använd bromsen fett för att smörja alla glid-och pivot punkter på bromsen utöver de nedre stiften på bromsoken. Montera den yttre broms shim och klipp våren på bromsokshållaren.
4

Använd en momentnyckel för att applicera rätt moment till några skruvar som behövs för just ditt fordon. Montera den nedre stiftet på bromsoket.
5 steg

Upprepa 2, 3 och 4 för de återstående hjul med skivbromsar.
6

Återanslut kabeln parkeringsbromsen, och ersätta den saknade bromsvätska i huvudbromscylinder.
7

Sätt tillbaka hjulen på med en momentnyckel, och lägre fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57458.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.