Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man bygger SBC Heads

Villkoret av cheferna bör bestämmas innan du tar dem till verkstaden. Genom att göra detta första kan det bestämmas om de är renoveringsbar och om det är kostnadseffektivt eftersom stället för att köpa nya eller begagnade huvuden. Ett av problemen med en begagnad uppsättning huvud spricker. Huvudena bör rengöras med en stålborste och inspekteras för sprickor, speciellt mellan intag och avgasventilerna. Inte alla sprickor kan ses utan magnafluxing, men större, uppenbara sprickor kan ses. Ventilerna bör inspekteras för sprickor. De ventilstyrningar tenderar att bära i en excentrisk mönster och ventilfjädrarna alltid bli svag under en tidsperiod. Ventiltätningar kommer att bli nödvändigt. Huvudet måste kontrolleras för skevhet och ventilerna måste vara trumkassetten. Saker du behöver
Liten penna magnet
Stålborste
Ventilfjäder kompressor
Visa fler instruktioner
1

Montera kompressorn ventilfjäder. Se till att botten av kompressorn är på ventilens framsida och toppen är säkert på ventilfjädern. Komprimera ventilen, sedan använda magneten och ta bort ventilen djurhållare. Släpp trycket på ventilen och avlägsna kompressorn. Avlägsna ventilfjädern och ventilen. Gör likadant på alla ventiler.
2

Inspektera styrningarna för sprickor. Sätt i en ventil och flytta den från sida till sida för att se om det finns någon sidospel. Om det finns, kommer ventilstyrningen måste vara rafflad eller bytas ut. Räfflor är ett sätt att strama upp pappersledaren genom att använda ett verktyg som en borr för att lyfta metallen inuti guide för att göra det hårdare. Denna procedur varar inte länge nog för att vara värt pengarna i motsats till nya guider. Addera 3

Inspektera ventilsätena för ojämnt slitage och sprickor. Om sätena är knäckt, kommer nya ventilstyrningar behöver installeras.
4

Ta huvudena till verkstaden om några större avvikelser noterades. Det är bra att ha kontrollerat huvudet först för att kontrollera att slutresultatet är som förväntat. Om det finns för många problem, en ny uppsättning av huvuden eller annan uppsättning begagnade huvuden som är i bättre skick bör övervägas. Kostnaden eskalerar väldigt fort om fullständig service behövs.
P Om ventilerna, ventilsäten, fjädrar och ventilstyrningar behöver bytas, plus huvudet måste återuppstått, kommer det att kosta mer än en ny uppsättning huvuden. Berätta maskinisten att kontrollera huvudena först efter sprickor (sprickor du kommer inte att kunna se med blotta ögat) och ge en uppskattning innan arbetet påbörjas. En ny uppsättning av prestanda huvuden kan vara det billigaste och bästa sättet att gå.
5

Instruera verkstad att bygga huvuden om du har kommit till den beslutsamhet som det är kostnadseffektivt att bygga huvudena . Huvudet måste gå till verkstaden byggas om, eftersom ingen person har mycket dyr utrustning som behövs för att Magnaflux huvudena, ytan huvuden och skär ventilerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59902.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.