Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Typer av fyllnadsmedel Auto Body

Medan den fysiska utseende av fordonet har stor betydelse för ägaren, är bilarna alltid att skadas antingen när de används eller när de är parkerade på parkeringsplatser. Reparationer av skadade fordon görs oftast med hjälp av spackel. Body fyllmedel är plastmaterial som används för att fylla små bucklor i de metalliska delarna av fordon. De erbjuder ett snabbt och billigt sätt att återställa skadade bilar. Innan någon filler ansökan görs, måste bilen delen som var bucklig först återställas till sin ursprungliga form och form. Detta kan göras genom att stöta, dra och stretching. Glasfiber Filler

Denna typ av organ fyllmedel är också känd som harts. Det är en slitstark polyester plast huvudsakligen gjorda av glasfiber eller metall. Den buckla på bilen slipas med hjälp av en maskin för att ta bort damm. Den bucklig delen därefter hålls varm vid cirka 680 grader F för att torka den fullständigt. Du kan också välja att svetsa i en lagningslapp före tillämpningen av glasfiber spackel. Glasfiber spackel appliceras sedan i skikt på bucklig delen. Innan applicering av ett efterföljande skikt, bör man se till att det tidigare skiktet upphettas vid 720 grader F för att härda skiktet helt. Fyllmedlet är slutligen jämnas. Glasfiber filler absorberar inte fukt, vilket gör den idealisk för reparation av rostiga delar.
Aluminium Filler

aluminiumchassi fyllmedel började användas 1965. Detta organ filler består av partiklar aluminium metall. Den har en lång hållbarhet och det inte absorberar fukt. Emellertid är kostnaden för aluminium fyllmedel mycket hög och detta begränsar dess användning i olika tillämpningar. Bland fördelarna med att använda fillers aluminiumhölje är att de inte krymper och de producerar en mycket slät yta på bildelar. De är lätta att arbeta med och när botas de är svårare jämfört med glasfiber spackel.
Lightweight Filler

Denna typ av spackel vanligen används för ett brett spektrum av tillämpningar främst i reparationer som det är lätt att slipa. Den tillämpas i slutskedet för att reparera skadade delar av bilar som ett tunt skikt för att ge ett slutligt skikt nivå. Den innehåller en hög halt av harts, vilket förbättrar vattenbeständighet. På grund av sin låga vikt, kan det vara lätt förpackas i papperspåsar och är lätt att hantera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61059.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.