Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en bakre Axel Broms


Bromsledningar måste vara korrekt installerat för att undvika läckor och luft i ledningarna. Antingen tillstånd kan göra att stoppa din bil riskabelt. De bakre bromsledningar är fästa genom kopplingar till den bakre fördelningsblocket och den vänstra och högra hjul. Det är viktigt att inspektera de gamla bromsledningar för några tecken på slitage eller slipande skador. Om bromsledningarna skaver mot något metall, kommer de att få tunnare och tunnare tills en läcka uppstår. Saker du behöver
Bil lyft (tillval) katalog domkraft och pallbockar
Open-end-och box-end combo skiftnyckel
Linje skiftnyckel
droppkar
Ny bromsslang
Slangar Bender (tillval) katalog Skyddsglasögon
Flat spets skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Höj ditt fordon på ett fordon lyft eller genom att använda en hydraulisk jack och jack står. Vid lyftning av fordonet på en lyft, se till hissen låsen är på plats. Helt enkelt höja fordonet till önskad höjd och sänka den något att Arretera tänderna. Om du använder en hydraulisk domkraft, se till att domkraften är placerad under bilen i mitten mot en solid metallram del. Höj domkraften tills dina pallbockar kan sättas på plats under bakaxeln. Försiktigt sänka hydraulisk domkraft, vilket gör att bakaxeln att sitta ner på dina pallbockar.
2

Köp bak bromsslangar på din lokala delar hus eller återförsäljare. Du kan också köpa raksträckor för bromsledningen och använd en slang Bender att duplicera böjar i de ursprungliga linjerna. När du använder en slang Bender, när du gör rätt böjar, måste du installera en ny koppling i varje ände. Lämna 1/16th av en tum sticker ut utanför det passande att se till att monteringen kommer att göra en bra tätning.
3

Ta bort de gamla bromsledningar med din obestämd box-nyckel och din linje skiftnyckel. Använd linje skiftnyckel för att hålla bromsen slangen på plats och använda open-end box-nyckel för att skruva loss montering bromsledningen. Leta reda på den bakre fördelning blocket och använda open-end box-nyckel för att skruva loss beslag bromsledningen. Använd din platt skruvmejsel för att lossa alla montera klämmor och ta bort den gamla bromsledningen. Gör på samma sätt för de båda bakre bromsledningar.
4

Placera varje bromsledningen på samma plats som de gamla togs bort. Se till att du installerar bromsledningarna i monteringsklämmorna längs ramskenan. Använd lämplig typ av skruvmejsel för att dra åt monteringsklämmorna. Inspektera varje linje när det är installerat för att kontrollera att den inte skaver mot någonting.
5

Använd din obestämd box-nyckel för att ansluta beslag bromsledningen till distributionen blocket. Var noga med att inte korsa tråden beslagen. Korsgängning kommer att kräva ersättning av linjen montering och distribution blocket. Vrid rördelar medurs tills de är helt engagerade. Anslut den motsatta änden av bromsledningar till beslagen på vänster och höger bak slangar Hjulbroms och dra åt tills fullt ingrepp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56846.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.