Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bakbromsarna på en 2003 Chevy Avalanche

Den 2003 Chevy Avalanche har skivbromsar bak på några av fordonen, medan andra har trumbromsar. I båda fallen är processen att byta ut de bakre bromsarna inte svårt. Oavsett vilken typ av bromsar du har på din, kan du slutföra projektet i ditt garage eller uppfart på bara ett par timmar. Med arbetsmarknaden priserna på verkstäder är så höga som de är i dessa dagar, är det viktigt att du kan göra så många reparationer av din Avalanche som du kan. Observera att dessa instruktioner gäller för Chevy Avalanche med bakre skivbromsar. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
dräneringskärlet
Turkiet Baster
Hylsnyckelsats
rörtång
Visa fler instruktioner

1

Öppna motorrummet och ta bort 2/3 av bromsvätska från huvudcylindern med kalkon Baster att suga ut det. Placera vätskan i tråget för senare återvinning. Placera stoppklossar framför framhjulen på Avalanche.
2

Lyft den bakre delen av lavinen på den sida som du kommer att börja med. Placera en pallbock under Chevy nära fästpunkten och höja den till ramen. Lossa muttrarna med en skiftnyckel för att ta bort hjulet.
3

Lossa bromsoket behålla stift med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Dra bromsok från hjulet montering och ta bort den främre bromsbelägg. Placera bromsok och bakre bromsbelägg mellan käftarna på c-klämma och vrida handtaget tills kolven är helt säten själv, i syfte att driva bromsok kolven tillbaka in i huset.
4

bort c-klämman från oket och kassera den bakre bromsbelägget. Sätt i de nya bromsbeläggen i bromsoket. Placera bromsok i monteringsvagga på hjulet församling. Dra fast stiften med socket och ratchet. Placera hjulet på Avalanche och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Chevy och sänk den till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
5

Pump bromspedalen flera gånger när du är klar båda hjulen tills den är fast. Detta säten bromsbeläggen på rotorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58849.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.