Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den främre rotorn på en 1988 Olds Delta 88

Om du vill att dina bromsar att fungera på din Oldsmobile Delta 88, då måste man hålla rotorerna i gott skick. Skadade rotorer måste maskinen utjämnade, såvida de inte är för tunt. Installera nya bromsbelägg på din bil med skadade rotorer kommer förtid bära bromsbeläggen och de kommer att behöva bytas ut. Det tar bara några minuter att byta broms rotorer. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
rörtång
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Hylsnyckelsats
Buntband

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en horisontell yta och stänger sin tändningen. Öppna och säkra huven.
2

Lokalisera bromsvätskebehållaren i motorrummet och ta bort två tredjedelar av bromsvätska från huvudcylindern med Turkiet baster och tråget. Återvinn bromsvätskan. Återanvänd inte det.
3

Placera en uppsättning klossar bakom bakhjulen. Lossa hjulets muttrarna med en rörtång. Höj Oldsmobile med bil uttaget. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten och höja den till ramen.
4

Avlägsna muttrarna med rörtång och hjul från Delta 88. Lossa skruvarna på bromsoket med en hylsa och spärrskaft. Dra bromsok från konsolen. Fäst den till staget med en tråd slips. Om du tillåter det att hänga löst, kommer du skada bromsledningen.
5

Drag av rotorn från ratten montering och sätta den nya i dess ställe. Klipp tråden slips håller bromsoket till fjäderben med tången och installera bromsok på hjulet församling. Dra bromsok fästbultarna med hylsa och spärrskaft. Byt hjul och att hjulmuttrarna på Oldsmobile.
6

bort stödbenet från under Delta 88 och lägre fordonet till marken. Dra åt muttrarna på hjulet med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58537.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.