Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Byt Pitman Arm 2001 Ford 150

Den Pitman arm på en 2001 Ford F-150 ansluter styrväxeln till styrlänkaget på fordonet. Denna arm har en kulled i slutet av den, vilket kan bära ner med tiden. När den gör det, kan styrningen i systemet blir slarvig, och om de lämnas därhän, kan potentiellt orsaka en styrning misslyckande. För att åtgärda problemet, byt Pitman arm, vilket borde ta ungefär en timme, men det kräver användning av några specialverktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Spetstång
ersätter saxsprint
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Pitman arm avdragare
Replacement pitman arm
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp den främre änden av F-150 med domkraft och lägg ett par pallbockar under den främre av ramen. Sänk bilen på pallbockar tills det är ordentligt stöd. Ta bort sprinten på Pitman arm med hjälp av nål-tång.
2

Unbolt Pitman arm från styrlänkaget och styrväxeln med 1/2-tums Ratchet och uttag. Installera Pitman arm avdragare på styrväxeln så att den gängade axeln på avdragaren ligger mitt på den gängade änden på styrväxeln. Dra upp avdragaren med 1/2-tums Ratchet och uttag tills Pitman armen drar ut på styrväxeln.
3

Installera ersättare Pitman armen på styrväxeln och styrlänkaget . Anslut bultarna på vardera sidan av Pitman armen med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag. Installera en tapp ersättare sprint i castled muttern på styrlänkaget sidan av Pitman arm med hjälp av nål-tång. Sänk bilen bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60532.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.