Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromsarna i 2003 Ford Expedition

Ta bort bromsbelägg från en 2003 Ford Expedition är den första arbetsplanen för att utföra en broms jobb på detta full-size SUV. Varje gång du tar den tunga Expedition till ett stopp, bär du en liten del av bromsbelägget s friktionsmaterial bort. Förr eller senare kommer dynorna har inte tillräckligt med material kvar för att stoppa Ford utan att skada rotorerna. Ford Motor Company rekommenderar att du byter dynorna när friktionsmaterial understiger en minsta tjocklek på 3 mm. Vem som helst med grundläggande auto-reparation färdigheter kan ta bort bromsarna från en 2003 Ford Expedition. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
rörtång
Ordet jack Sida 2 pallbockar
dräneringskärlet
Brake Cleaner Review Hylsnyckelsats
Visa mer Instruktioner
1

shove stoppklossar mot fram-och baksidan av höger-bak däck för att säkerställa Expedition inte rullar. Vrid de främre muttrarna moturs flera gånger med klacken skiftnyckel för att lossa dem.
2

Höj den främre änden av Expedition med ordet jack. Stötta den på pallbockar, placerad under främre ramen. Ta muttrarna och framhjulen av manuellt för att exponera bromsarna.
3

Ställ tråget nedanför vänstra frambromsen rotorn. Skölj bromsdamm bort av rotorn och tjocklek och i dräneringstråget med broms renare.
4

Unbolt bromsoket från fästet med din socket set. Lyft bromsok ur fästet och sedan ta bort kuddarna från bromsoket för hand.
5

glider över till höger-framdäcket och upprepa steg 1 till 4 på den sidan.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58303.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.