Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den Hjulmontage lagemav i en Durango

Äldre bilar brukade använda några bärande förpackningar och tätningar för att tillåta de främre rotorerna att flytta. Detta innebar att varje gång du ville vända broms rotorer när man gör en broms jobb, var du tvungen att byta lagren också. Dodge Durangos använda ett förseglat lager och-navaggregat, vilket gör att ändra bromsarna enklare och billigare. När lagren börjar gå ut, måste du byta hela enheten, vilket bör ta ca 30 minuter att göra per sida. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
bungee rep
Visa fler instruktioner
1

Ställ trucken på pallbockar genom att lyfta upp den med domkraft. Ta bort hjulen med ett däck järn. Skruva loss bromsok från styrspindeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Häng bromsok från de övre bärarmarna med bungee rep.
2

Skjut rotorn rakt av hjulnavet och ställ den åt sidan. Unbolt hastighetssensorn, om din bil är utrustad med en, med hjälp av en skiftnyckel. Unbolt halvaxel muttern i mitten av navet med en fast nyckel och dra styrspindeln nedåt med båda händerna för att frigöra halvaxel, om du har en 4WD fordon.
3

Unbolt hjulnavet från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla ledningarna till navet med händerna. Ta montering av styrspindeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57929.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.