Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur kontrollerar jag en GM -kod Engine Block ?

Varje General Motors motorn har flera stansrester på det . Det finns en datumstämpel och gjutning stämpel . Gjutningen Stämpeln vanligtvis kallas blockkoden . Denna kod identifierar storleken på motorn . Med tanke på att många av de block som GM producerar används för olika motorstorlekar , är detta block stämpling mycket viktigt för visuell identifiering . Kontrollera detta blockkod är relativt enkelt , du behöver bara veta vilka åtgärder att vidta för att lokalisera den . Saker du behöver
Ficklampa
hård borste
Avfettaren
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil .
< br > 2

Leta blocknumret . Det är ett sjusiffrigt nummer på den bakre förarens sida av motorn. Det kommer att vara precis ovanför balanshjulkåpan av transmissionen. Använd ficklampa om det behövs .
3

Spraya avfettningsmedel på antalet och skrubba med borsten om den är täckt med fett och oläslig .
4 < p > Gör en notering av numret , avgifter till det stora antalet koder producerade hänvisas till resursen för att avkoda blockkod . Till skillnad från ett chassinummer eller en motor -ID , bryter en blockkod inte ner i en verklig mening , det bara hänvisar till märke och modell det var kopplad till från fabriken Addera ditt .
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60689.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.