Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Motorcykel Vevaxel Rebuilding Verktyg

Ibland vill din motorcykel för att köra bättre och snabbare . Ett sätt att säkerställa detta är att bygga om och anpassa vevaxeln enligt Mark Bergfelt av Bergfelt Racing . Vevaxeln är en enhet som är fäst vid svänghjulet . Dess rörelse befogenheter väduren är upp och ner rörelse . En stramare inriktning innebär bättre rörelse . Bättre rörelse innebär bättre effekt till motorn . V - Block

När återuppbygga en vevaxel , måste du justera den . Mark Bergfelt , av Bergfelt Racing , påstår du måste lägga vevaxeln i ett par V - block , som fungerar som vice grepp , för att stadigt vevaxeln i en stel och stationärt sätt .
Veva Bearing och utrustar borttagning Ställ

bort lagret redskap från vevaxeln kan vara ett tufft jobb . Tusk har bäring verktyg som glider en delad platta på vardera sidan under pressade bäring . När alla skruvar har dragits åt och axeln justeras , är det möjligt att lossa lagrets ringen från vevaxeln för borttagning som är enkel och snabb .
Brass Hammer
< br >

När det blir dags att rikta vevaxeln halvor , Bergfelt stater att använda en mässing hammare . Mässing hammare inte orsakar gnistor när de träffar metall , även kallas att vara " död . " Inte heller avstympa tyngre metaller , enligt Grizzly Industrial , Inc.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61065.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.