Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Auto Elektriker Verktyg

Auto elektriker använder flera specifika verktyg vid diagnostisering problem med en bil elsystem. Dessa verktyg spara tid och förbättra effektiviteten med vilken reparationer kan göras genom att hjälpa till att identifiera problem som annars skulle vara svårt och tidskrävande att diagnostisera. Eftersom bil elektriska system blir alltmer komplexa eftersom tekniken utvecklas, är dessa verktyg blir allt viktigare för att utföra reparationer korrekt. Scanner

Skannrar är också känd som kodläsare och används för att visa felkoder som lagras i ett fordons färddator. Genom att ansluta scannern till fordonets dator port, kan en automatisk tekniker hämta och visa de koder som representerar problem datorn har registrerats ha inträffat med bilens elsystem och motor. Skannern ger också tekniker för att radera och återställa koderna i datorn efter reparationer har gjorts.
Jumper Wires

Jumper ledningar är längder av tråd som har metall klämmor eller sonder i varje ände. Dessa ledningar används för att kringgå misstänkta felaktiga kretsar för att avgöra om de är källan till ett problem eller att isolera pauser inom en krets. Jumper kablar kan användas för att ansluta komponenterna direkt till en strömkälla för att avgöra om de är manövreras och att backa längs en krets för att avgöra om brottet eller felet ligger inom den kretsen.
Multi -Meter

Multi-mätare används av fordonsindustrin elektriker att kontrollera spänningen, motstånd samt amperetal inom kretsar och elektriska komponenter. Genom att ansluta mätaren till kretsarna som skall testas, kan teknikern avgöra om kretsen bär de korrekta driftspänningar och har rätt resistans mot elektrisk ström och om strömstyrkan i en krets är inom specificerade intervallen. Den multi-mätare kan också användas för att testa elektriska komponenter för att avgöra om de är felaktiga eller inte, och om de är verksamma inom rätt gränser som anges av tillverkaren.
Testlampa

Auto elektriker använder ett test ljus för att kontrollera kontinuiteten i elektriska kretsar för att avgöra om en krets är öppen eller stängd. Tester lamporna består av ett spetsigt metall sond monterad på ett handtag som innehåller en glödlampa och har en tråd som slutar i en klämma fäst vid änden. För att använda testet ljuset är klämman kopplad till en känd god jord och metall sonden därefter rörd till delar av kretsarna som skall testas. Om ljuset slås på, är kretsen sluten, om ljuset inte tänds, är kretsen öppen och får ingen ström Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60688.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.