Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en bromsledning koningsverktyg

bromsledningen koningsverktyg består av två mekaniska delar, den ledade fackling bar som kläms fast och håller bromsledningen på plats och koningsverktyg som har en kon-liknande spets som vidgar mynningen av bromsledningen som den dras åt. Andra delar av fackling verktygslåda innehåller flera dual-purpose svarta adaptrar som mäter lämplig längd på bromsledningen och klocka ur munnen på rad för att förhindra sprickor under fackling processen. Saker du behöver
koningsverktyg kit
Bromskrets
Visa fler instruktioner
1

Placera fackling bar så den koniska fördjupningen sitter utåt mot den avskurna ändan av bromsledningen. För in röret genom rätt stora hål på gångjärn fackling baren.
2

Ställ den svarta adaptern som speglar din pipa storlek med den platta sidan nedåt bredvid bromsledningen. Adaptern har en steg för det brukade mäta korrekt längd på bromsledningen utskjutande från fackling bar. Bromsledningen ska sitta jäms med höjden på det första steget. Addera 3

Dra åt fackling bar att hålla bromsledningen på plats. Vänd adaptern över så tappen går in i bromsledningen.
4

Skjut koningsverktyg på fackling bar, sätter spetsen på verktyget i adaptern. Dra ner bulten till koningsverktyg så att verktyget komprimerar städet spola mot fackling baren.
5

Lossa koningsverktyg nog att ta bort adaptern. Bromsledningen bör ha en klocka-munände som kommer att bidra till att minska sprickor medan du flare bromsledningen.
6

Flytta koningsverktyg med spetsen i munnen av bromsledningen. Dra verktyget tills den inte kommer längre. Tvinga inte verktyget eftersom detta kommer att orsaka flare att spricka.
7

Lossa koningsverktyg, ta bort verktyget från fackling baren och ta bort fackling bar. Den vidgade änden av bromsledningen bör vara helt rund och centrerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58707.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.