Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar ut tanken från en BMW 325

Bränsletanken på en BMW 325 är ansvarig för att hålla bensin som motorn behöver köras. Tanken hänger under bilen, och ibland, på grund av en olycka eller från att träffa en stor bula, kan du skada tanken. Detta kan minimera mängden bränsle i systemet och kan också skada bränslepumpen samt. För att åtgärda problemet måste du ta bort bensintanken från fordonet. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Jack
Jack står
skruvnyckel set
Visa mer Instruktioner
1

Öppna dörren och ta bort botten sittdyna från bilen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Unbolt täcker belägen på båda sidor om området under stolen med spärrfunktion.
2

Unbolt bränslenivån sändare på sidorna av tanken med spärrfunktion. Lyft sedan den bakre delen av bilen med domkraft och sätter ner på ett par pallbockar. Addera 3

Unbolt bakre ljuddämparen avsnitt ur bilen med 3/8-tums Ratchet , utbyggnad och uttag, sedan sänka den ur vägen. Skruva loss drivaxeln från den bakre änden av bilen med hjälp av en skiftnyckel.
4

Placera domkraften under bensintanken. Unbolt bensintank från chassit med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Sakta sänka domkraften att släppa ner den från chassit. Koppla bränsleledningar och anslutningar från tanken med hjälp av en platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60658.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.