Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Motor ventilfjäder Specifikationer

Motor ventilfjädrar är skruvfjädrar placerade i motorrummet. Den ventilfjäder främsta ansvar är att se till att lyftarna hålla kontakt med kamaxeln. Lyften är en huvudkomponent i den inre förbränningskammaren som ansluts direkt till kamaxeln med hjälp av kamremmen. Kamaxlarna återfinns på toppen av motorblocket i vissa motorer och i motorblocket i andra. Överliggande kamaxlar gör det möjligt att manövrera ventilen utan en vipparm. För ventilfjädrar att fungera deras specifikationer måste anpassas med egenskaperna hos armaturen. De viktigaste specifikationerna för ventilfjädrar är spolen bind, installerad höjd, installerad last, öppen last och fri längd. Coil Bind

Coil bind sker när ventilfjädrar helt och hållet reduceras till deras absoluta fullt komprimeringstillstånd och deras spolar är i kontakt med varandra. Det utrymme mellan spolarna före bindning sker bestämmer mängden en ventil öppnas.
Installerad Höjd

installerade höjden är ventilfjäder totala längd efter det har installerats och alla dess hårdvara har bifogats. Måttet tas från avståndet mellan fjäderhållaren ytterkant och dess shims ventil. Ventil shims används för att justera ventilfjäder installerade höjd.
Anslutningseffekten

installerade belastningen är den kraft en ventilfjäder kan utöva på ventilsätet när den är installerad och stängd. Detta är känt som säte trycket. Denna speciella mätning görs genom att kontrollera hur mycket tryck som är utövas av ventilen våren när det är installerat och stängas. Den totala mängden tryck fjädern Addera Open Load

gäller när det är på sin högsta öppen punkt kallas öppen belastning. Detta är också kallad sittplats trycket. Mängden tryck de utövar ventilfjäderstyrningarna varierar beroende på tillverkar designen.
Gratis Längd

fria längd är avinstallerade, okomprimerad längd ventilfjäder. Dess mätning görs från början till slut och direkt påverkar trycket när det är installerat. Trycket appliceras på ventilerna sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61193.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.