Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Bromsbelägg på en 97 VW Jetta

Bromsarna på din 1997 Volkswagen Jetta spelar en avgörande roll i körupplevelsen. När bromsarna börjar bära ner, så gör din stoppsträcka, tills slutligen du riskerar att förlora dina bromsar helt. Det rekommenderas att vända eller byta dina rotorer med varje byte av bromsbelägg, men det är inte alltid möjligt att göra. Om du bara behöver ändra dina kuddar, kan det göras snabbt - cirka 15 minuter per hörn. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel uppsättning
Large C-klämma eller bromsok klämma
Byte bromsbelägg
Show Fler Instruktioner
1

Höj framsidan av bilen med domkraft och lägg ner den mot domkraften. Ta av hjulet klackarna med däcket järn och ta bort framhjulen.
2

Unbolt nedre bulten på bromsoket med två open-end-nycklar. Vänd botten av bromsok fram tills det fastnar bara förbi vertikalt. Dra bromsbeläggen ur okhuset.
3

Komprimera kolven i mitten av bromsok med stora C-klämma eller bromsoket klämman. Sätt sedan ersättande kuddar i bromsoket. Swing toppen av bromsok ner på bromsrotorn. Sätt tillbaka den undre bromsok bult med två skiftnycklar.
4

Upprepa steg 2 till 3 för den andra sidan av bilen. Sätt tillbaka hjulen med däck järn och sedan ställa bilen på marken med hjälp av domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57928.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.