Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsledningarna på en F150

bromsledningarna på din Ford F150 bromssystem kan punktera, eller bli skadade eller rostiga, vilket leder till en förlust av bromsvätska. Du måste byta ut dessa skadade ledningar snabbt för att undvika en inverkan på fordonets prestanda. Varje bromsenhet har sin egen linje och slang som ansluter den till resten av systemet. När du tar bort och ersätter en linje, låter det luft i systemet som du behöver för att blöda ut när installationen är klar. Tänk på att detta steg kräver en assistent. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Flare skiftnyckel
Clear slang
Småcontainer
DOT 3 bromsvätska
Show Fler Instruktioner
1

Lyft upp F150 lastbil med en domkraft och stödja den på pallbockar. Avlägsna hjulet för bromsledningen du ändrar.
2

Inspektera skicket på slangar som förbinder bromsledningen till bromsoket. Du måste byta ut slangen om den är sliten eller har försämrats.
3

Lossa bromsledningen vid korsningen blocket som länkar den till flexibla broms slang och vid den andra änden där den ansluter till resten av bromssystemet. Använd en flare-skiftnyckel på beslagen.
4

Anslut linjen ersättningsbromsbeläggsats till båda beslag. Använd en prefabricerad bromsledningen som redan böjs till den nödvändiga formen och är utvidgad med kopplingsanordningar, i båda ändar. Dra åt kopplingarna.
5

Öppna huvudcylindern i motorrummet och råga med bromsvätska. Tryck på bromspedalen flera gånger för att ta bort vakuum från booster.
6

Fyll en liten flaska eller liknande behållare ungefär en fjärdedel fullt med bromsvätska. Lossa luftningsskruven på bromsoket något med en skiftnyckel och anslut en tydlig slang till förskruvningen, dränka rörets andra ände i behållaren.
7

Öppna luftningsskruven medan en andra person innehar ner på bromspedalen och leta efter luft och vätska att komma in i containern. Dra åt skruven när vätskan börjar sakta. Upprepa tills bara vätska kommer ut röret.
8

Anslut hjul och sänka trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58278.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.