Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en motor Stå på SB

En motor stativ kan vara ett bra komplement till alla mekaniker samling av verktyg. De flesta motorer står anpassar för att passa ett litet block motor (SB). Med motorn ur bilen och helt tillgänglig låter mekanikern att enkelt utföra alla nödvändiga reparationer, till och med en komplett riva ner och bygga. Motorn stativ kan också göra dubbel plikt som en säker plats för att hålla motorn medan reparationer görs till fordonets motorrum och motor-mount-området. Saker du behöver
Engine hissa
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Placera motorn hissa framför motorns stativ. Vrid motorn så att bakre delen av blocket är framför support motorns stativ vapen.
2

Sänk lyften tillräckligt för att låta motorn vara i centrum av armarna motorns stativ.

3

Flytta armarna motorn stå i linje med hålen på baksidan av motorblocket. Sätt motorns fästskruvar genom armen motor stand hål.
4

Dra motorfästet bultar samt motorns stativ bultar arm. Använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna i en medurs. Dra åt svänglåskolv ovanpå stativet.
5

långsamt sänka lyften, tills all vikt på motorn montern. Ta lyften bilagor.
6

Vrid motorn till valfri position genom att lossa svänglåskolv något och vrida basröret av stativet. Innan du arbetar på motorn, dra åt svänglåskolv genom att vrida den medurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62114.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.