Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1993 Acura Integra låscylinder Removal

Tändningen låscylinder hittades i en 1993 Acura Integra är ansvarig för att berätta tändningen för att aktivera , som omsätter startmotorn och startar motorn . När denna omkopplare misslyckas , kommer startmotorn inte få meddelandet och motorn kommer inte att kunna vända . Om detta händer dig , det enda sättet du kommer att kunna starta bilen är att byta ut cylindern tändningslåset med en ny. Först dock , måste du ta bort den gamla. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Körnare
Drill
3/16-inch metall borr
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Ta den negativa polen på batteriet och låt Integra sitta i 10 minuter innan du arbetar på rattstången . Detta är att se till att krockkudden inte oavsiktligt utlösa .
2

Ta bort locket rattstången från kolonnen med hjälp av Phillips - skruvmejsel . Ta bort panelen strax under rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag .
3

Lokalisera brytbultarna fäster tändningen till kolonnen . Hit centrum för dessa brytbultar med centrumstöten så att det finns en buckla i mitten av bulten. Borra upp bultarna med borren och 3/16-inch borr . Dra sedan ut tändningslåset och koppla ur selen som leder till det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60605.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.