Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Astro Van Subframe Assembly

Chevrolet Astro van är en intressant bil eftersom fordonets front har en traditionell kropp-on-frame konstruktion, men ramen stannar kort strax efter bakre transmission, lämnar bakvagnen att hänga på själva chassit. Om du vill ta bort den främre hjälpramen att antingen få bättre tillgång till motorn eller ersätta det med en annan modell, kommer det ta lite tung utrustning och arbete, men det kan göras. Saker du behöver
Hydraulisk fordon lyft
dräneringskärlet
skiftnyckel som
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Flathead skruvmejsel
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Park Astro van den hydrauliska lyften och ställ lyftarmarna i hissen på kroppen av Astro, inte ramen. Lyft Astro använda hissen och skruva isär drivlinan från axeln med hjälp av en skiftnyckel. När det är frånkopplad, placera tråget under den bakre delen av transmissionen och dra drivlinan från transmissionen för att kunna tömma i avloppet pan.
2

skruva isär manöverlänkage från kolumnen shifter till överföringen från undersidan av fordonet med hjälp av en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra ur ledningarna på transmissionen med händerna. Addera 3

Sänk bilen på lyften och placera tråget under kylaren. Lossa slangklämmorna som håller de övre och undre kylarslangar till motorn med hjälp av en skruvmejsel. Bryta värmaren linjer som löper till brandväggen på samma sätt, och använda en skiftnyckel för att skruva överförings svalare linjer från kylaren.
4

krypa in i hytten och skruva isär ledningsnätet från brandväggen använder en 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft fordonet aning använder fordonet lyfta och sätta pallbockar under hjälpramen. Sänk fordonet så att hjälpramen vilar på läktaren.
5

Unbolt sex kroppens fästen från chassit med 1/2-tums Ratchet och uttag. Höj kropp Astro van några inches med lyften och kontrollera att se till att allt är bortkopplad korrekt. Inga sladdar, bör slangar eller linjer hänga på kroppen när du lyfter den från hjälpramen. Fortsätt sedan att höja fordonet tills hjälpramen separeras helt från kroppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60137.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.