Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bakre Struts på en 1988 Chevrolet Nova

De bakre stöttor på en 1988 Chevrolet Nova dämpa rida i den bakre delen av bilen. När dessa stöttor går ut, fjädrarna har ingen möjlighet att styras, och den bakre delen av bilen kan gå upp och ner utan återhållsamhet. Detta kan leda till en förlust av kontroll vid körning och problem med bromsning. Sätt tillbaka den bakre stagen bör ta ungefär en timme per sida. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fjäderkompressor
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Hex-head nyckeluppsättning
obestämd nyckel satt
ersätter struts
Visa fler instruktioner
1

lyft upp den bakre delen av Nova med en domkraft och lägg ner på pallbockar. Ta bort de bakre hjulen med däck järn. Pop stammen och lokalisera de bakre fjäderben covers på sidorna av stammen väggarna. Ta bort locken och skruva isär toppen av fjäderben från baksidan av chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

unbolt bromsledningen bakifrån fjäderben med 3/8 -tums Ratchet och uttag. Unbolt lägre stötmontering från knoge med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra strut ur bakvagnen. Addera 3

Placera fjädern kompressorn runt fjädern och drag fast med 1/2-tums Ratchet och uttag. Placera ett hex-huvud nyckel in i centrum av stöttan på toppen av locket, sedan placera en skiftnyckel på toppsträvan överfallsmutter. Ta bort muttern med skiftnyckel. Dra staget ut ur mitten av våren.
4

Sätt ersättare strut i mitten av fjädern och drag fast med hex-head nyckel och skiftnyckel. Ta bort fjädern kompressor med 1/2-tums Ratchet och uttag. Montera staget i den bakre upphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Montera bromsledningen till fjäderben med spärrfunktion. Montera toppen av fjäderben till fjäderben med spärr, sedan tillbaka locken.
5

tillbaka hjulen på bakvagnen med däck järn, sedan sänka bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60604.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.