Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort remskivan och servopump för en 1993 Ford Diesel

Den servopumpen på en 1993 Ford diesel pickup använder kraften som skapas av motorn bälte för att driva en hydraulpump som hjälper föraren när du vrider hjulen. När servopumpen går ut, blir det mycket svårt att vända hjulen, särskilt i låg hastighet körsituationer. Fastställande av problemet innebär att ta bort servopumpen och ersätta den med en ny. Om du byter ut pumpen, måste du också ta bort den ursprungliga skivan, så den kan installeras på ersättare. Saker du behöver
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Servostyrning avdragare
Show Fler Instruktioner
1

Placera ett uppsamlingskärl under servopumpen, som ligger i det övre högra hörnet av motorblocket. Lossa slangarna som leder in i servopumpen med en linje skiftnyckel och låt vätskan rinna ner i tråget.
2

Lossa skruvarna på servopumpen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Luta servopumpen mot mitten av motorn, och dra remmen från servostyrning remskiva.
3

skruva isär servopumpen från motorblocket med 3 /8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Placera pumpen på en plan yta. Montera servopumpen avdragare på mitten av servopumpen remskiva, och drag fast med ratchet tills remskivan dyker upp i servopumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60606.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.