Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Chevrolet Colorado Broms Problem

Chevrolet Colorado har haft flera broms problem innan 2010 . Bromsar låsning utan förvarning , skrikande och skrapljud och Bromsstörningar ljus är de vanligaste klagomålen . ABS Störningar

Många klagomål har gjorts till konsumentgrupper förespråkar om det låsningsfria bromssystemet på Chevrolet Colorado . Bromsarna låser utan förvarning , ofta kasta föraren i ratten . ABS-sensorn fel ofta , vilket gör att ABS inte fungerar .
Bromsoljud

Chevrolet Colorado ägare rapporterar ett utbrett problem med bromsarna skrikande eller slipning . Chevrolet har biträtt rakning bromsarna eller backade bort bromsarna , men många ägare rapporterar problemet kvarstår även efter att spendera hundratals dollar på reparationer .
Brake Lights
< p > det vanligaste klagomålet med Chevrolet Colorado är fel på bromsljusen . De tänds antingen på och inte gå ut eller inte kommer på alls . Allvarliga olyckor har rapporterats på grund Följande förare inte kan berätta om Colorado bromsar . Chevrolet har utfärdat två återkallelser för detta problem . Den första var i april 2006 , och den andra var i juli 2009 . De inkluderade Colorados för årsmodeller 2004-2009 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58789.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.