Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett nytt handskfack i Jetta MK4

handskfacket i en Jetta MK4 görs för att hålla bilens registreringsnummer och andra personliga saker. Denna kaross har en tendens att få problem med handskfacket dock, särskilt med boxen sprickbildning runt gångjärnen. Skulle din Jetta handskfacket paus och du behöver byta den, kan du installera ett nytt i cirka 30 minuter med bara några grundläggande verktyg. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet
Torx-huvud hylssats
Små blad skruvmejsel
ersätter handskfacket
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp passagerardörren. Dra loss kåpa strax nedanför klimatanläggning med händerna. Demontera skruven ligger precis till det nedre högra hörnet av klimatanläggningen med 1/4-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttag.
2

Ta bort skruvarna på undersidan av handskfacket med 1/4-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttaget. Dra av kåpa till höger om handskfacket genom dörren sylt med händerna. Avlägsna bulten på silver fästet som ligger i det nedre högra hörnet av panelen med 1/4-tums Ratchet och en Torx-huvud uttaget.
3

Öppna handskfacket. Ta ljuset inuti handskfacket med litet blad skruvmejsel. Koppla ledningarna till ljuset med hjälp av dina händer. Ta bort skruvarna längs toppen av handskfacket öppning med 1/4-tums Ratchet och Torx-huvud-uttaget. Dra handskfacket ur instrumentbrädan.
4

Montera rutan ersättare handsken i instrumentbrädan med händerna. Sätt tillbaka skruvarna som håller den på plats i omvänd ordning jämfört med demontering, och koppla in kablarna till handskfacket lätt med händerna. Tryck fronten nedanför klimatanläggningar på instrumentbrädan för att låsa den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62120.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.