Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar tändstiften i en Ford Ranger

De tändstift i din Ford Ranger är typiska underhåll som behöver bytas enligt de regelbundna intervaller som anges i din instruktionsbok. Naturligtvis finns det tillfällen när dina kontakter kommer att behöva bytas ut tidigare, till exempel när din motor inte verkar vara skjuter på alla cylindrar eller när du kan höra din motor baktändning på grund av rika bränsle förhållanden. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Tändstiftshylsa
Tändstift bladmått gnista
Byte pluggar
Visa fler instruktioner
1 < p> Pop huven och dra bort en tändkabeln från tändstiftet genom att ta tag i bagageutrymmet med händerna och vrida den samtidigt som du drar bort det. Installera sedan tändstiftshylsa på 3/8-tums Ratchet och förlängning. Skruva loss tändstiftet från huvudet av motorn med spärrfunktion.
2

Dra en ersättare uttag ur förpackningen och använda tändstift bladmått för att se till att tändstiftet är på rätt gap att biltillverkaren handbok rekommenderar.
3

Bolt ersättning tändstiftet i topplocket med Ratchet och tändstiftshylsor. Tryck sedan på aktiemarknaden tändkabeln till tändstiftet med händerna tills du hör ett knäppande ljud, som indikerar tändkabeln är kopplad till kontakten.
4

Upprepa steg 1 till 3 för varje tändstift på motorn, arbetar varje plugg individuellt så att du inte blandar ihop tändkablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60156.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.