Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Specifikationerna för en Dyna-Cam Engine

Den Dynacam motor bildades ursprungligen av Dr Karl Herman i samband med marinen. Utformningen av motorn har förfinats för att möjliggöra installation av nya tillbehör. Mer än fyrtio Dynacam motor prototyper har byggts och testats under de senaste två decennierna. Den Dynacam motorn har använts i marin, industri, flygplan, tunga fordon och militär inställningar. Tekniska specifikationer

diameter grundläggande Dynacam motorn är ungefär tretton inches. Den har en längd av fyrtio inches och den väger totalt 265 pounds. Några av de fördelar som presenteras av en Dynacam motorn omfattar lägre produktionskostnader, en storlek som är mindre med femtio procent, motordelar som kan ersättas och är femtio procent färre. Motorn erbjuder bränsleekonomi och dess mindre storlek resulterar i att motorn blir lättare. Motorn kan vända högeffektiva propellrar med låg ljudnivå.
Design Specifikationer

Dynacam motorn är en fyrtaktsmotor med en unik design som ersätter den konventionella vevaxeln och kolvstången design med två cylindriska motorblock. Den har en axiell kam-drive, tolv brännkammare och en kolvmotor. Var och en av de två cylindriska motorblock har upp till sex cylindrar vars arrangemang är parallell runt viktigaste centrum axeln. Cylindrarna har sex tvåsocklad kolvar som kan skjuta fram och tillbaka i mellan de parallella cylindrarna i de två blocken. Tillbehöret system som är placerade på den yttre delen av motorn hantera luftinflöde och oljeflödet. Motorn är vätskekyld och kan använda flera typer av bränsle.
Hästkrafter, vridmoment och HP betyg

Dynacam Motorn har en sugmotor motorstyrkan för 200. Med en turboladdare det kan uppgå till 350 hästkrafter och liknande vara inter-kylda upp till 450 hästkrafter. Motorn ger 200 hk vid 2000 rpm och 175 hk vid 1600 rpm. Det finns också 650 ft.lb av vridmoment vid 1200 rpm och 525 ft.lb av vridmoment vid 2000 rpm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61307.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.