Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bakbromsarna på en 1998 Toyota Camry

Ändra de bakre bromsarna på din Camry kan göras på en timme med några enkla verktyg. Skador på de bakre bromsarna händer ofta när du konsekvent överbelasta baksätet eller bagageutrymmet. Andra tecken på bakbromsen skador inkluderar slipning, skrikande eller bilen ryck framåt när du bromsar. När du försöker egna auto reparationer, alltid använda rätt säkerhetsrutiner. Släng dina gamla bromsbelägg på din lokala återvinningsstation. Saker du behöver
platt skruvmejsel
rörtång
Bil jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
5-liters hink
Piston förare
Bromsbelägg
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
Camry bakbroms Borttagning
1

Pop centrum locket på fälgen, och ställ in den på ett säkert sätt till sidan. Lossa alla muttrarna på fälgen. Ta inte bort dem, bara något lossa dem med din lug skiftnyckel
2

Hissa upp bilen med domkraft.. I botten av däcket bör vara minst 8 inches från marken. Skjut stödbenet på plats på vänstra sidan av domkraft. Höj stödbenet till samma höjd som bilens domkraft, och tillbaka låspinnen att säkra sin position.
3

bort alla muttrarna från däckets fälg, och placera dem med centrum locket. Innan du tar bort den sista tappmuttem, hålla däcket i sin ståndpunkt att stödja det. Skjut försiktigt däcket utanför navaggregatet, och flytta den till sidan av din arbetsplats.
4

bort de två bromsok bultar som håller bromsok enheten med hylsnyckel. Bultarna är på de inre vänster och höger sida av bromsok enheten.
5

Skjut 5-liters hink nära din arbetsplats, strax utanför hjulhuset. Använd båda händerna, sakta bort bromsok enheten och ställ den på hinken.
6

Ta stödplåtarna, anti-skrika shims och bromsar genom att skjuta dem ur bromsok enheten på båda sidor . Håll shims och bärplattoma för varje sida av bromsok enheten tillsammans. Detta kommer att hjälpa dig att komma ihåg vilka är de inre och yttre bromsar. Addera Installera de bakre bromsarna
7

Kontrollera de nya bromsarna för att se till att de inte är skadade i något sätt. Inspektera den bakre rotorn samt för eventuella tecken på skador medan du har bromsok enheten.
8

Lyft huven på Camry, och ta bort det översta på broms-vätska huvudcylinder. Använd kolven föraren att sakta rotera bromsok enhetens kolven medurs tills den är helt nere. Du ska känna att det går i lås när den har nått botten av hålet.
9

Skjut bromsarna, anti-skrika shims och stödplattor tillbaka i position på båda sidor av bromsok enheten.

10

lindra långsamt bromsok tillbaka enheten på rotorn. Börja varje bromsok bultar för hand för att säkerställa korrekt gängning. Ställ in momentnyckeln till £ 14-fötter, och helt åt båda bromsok bultar.
11

Skjut tillbaka däcket på plats på navet. Börja varje tappmuttem för hand, dra sedan åt dem i ett stjärnmönster fram säkrad. Ta stödbenet, och sänk Camry till marken. Kontrollera varje tappmuttem att se till att de alla är helt säkrad. Sätt tillbaka mitt locket på bilens fälg. Kontrollera bromsvätskenivån innan han återvände upp till broms-vätska huvudcylinder. Starta bilen, och pumpa bromsarna några gånger. När du känner att bromspedalen stelna, sluta pumpa. Detta förfarande fungerar för att ändra både passagerarsidan och förarsidan bromsar bak på en 1998 Toyota Camry.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57866.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.