Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en startmotor från en Volvo Diesel S70

Populariteten av dieselmotorer i personbilar fluktuerat under de senaste 20 åren bland vanliga auto konsumenterna, men deras popularitet aldrig avtagit bland tekniskt kunniga, miljömedveten, säkerhets-minded Volvo-entusiaster som uppskattar dieslar för sin överlägsna bränsleekonomi och gutsy vridmoment. Dieslar är på många sätt skiljer sig från bensinmotorer, men att de fortfarande använder en startmotor för att få bilen att gå. När en 2000 Volvo S70 startmotorn går dåligt, kan du byta ut det själv om du är så benägna. Det första steget, naturligtvis, är att ta bort det gamla. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

öppna huven och koppla bort batteripolerna från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel. Koppla bort minuspolen först, sedan den positiva terminalen.
2

Höj framsidan av bilen i luften med hjälp av en domkraft. Ställ den främre änden säkert på pallbockar.
3

Skjut under bilen och leta reda på startmotorn, som är mellan motorn och transmissionen. Koppla loss anslutningarna på batteriet, med hjälp av dina händer och en skiftnyckel.
4

skruva isär startmotorn från motorn, med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. När du lossar sista bulten, hålla en hand på motorn för att stödja det, eftersom motorn är tung och kan skada dig om den faller. När du helt har knäppte den sista bulten, dra i startsnöret fram under S70.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60251.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.