Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Ersätt Booster Ström Broms i en Ford

Strömmen bromsservo på din Ford fordon använder vakuum som skapats av motorn för att tillämpa extra kraft på bromspedalen, vilket ökar bromsförmågan och minskar pedalkänsla. Om booster utvecklar en läcka eller börjar få problem, kommer du att ha ökat pedalkänsla, och även om du inte förlorar dina bromsar helt, kommer det att bli svårare att sluta eftersom läckan blir värre. I det här fallet är projektet fordonet en 1997 Ford F-150 lastbil, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
3/8-tums kardanknut
skiftnyckel uppsättning
ersätter bromsservo
Visa mer Instruktioner
Borttagning
1

krypa under instrumentbrädan och följ bromspedalen upp under instrumentbrädan tills den ansluter med bromsservon. Koppla klippet som ansluter booster till pedalen, och skjut sedan booster kopplingen bort av pedalstället.
2

Dra av brandväggen stoppning, och sedan använda 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag att skruva isär bromsservon från brandväggen. Du kan behöva en 3/8-tums kardanknut att komma åt vissa av bultarna.
3

Pop huven och skruva isär huvudcylindern från bromsservon, med hjälp av en skiftnyckel . Dra loss vakuum linje från booster, dra sedan huvudcylindern ifrån booster, och låt den hänga utanför bromsledningar.
4

Dra bromsservon bort av brandväggen och placera den till sidan.
Installation
5

Skjut ersättande booster i brandväggen, sedan krypa under instrumentbrädan och skruva den på plats, med hjälp av 3/8-tums ratchet och uttag.
6

Anslut pedalen koppling till booster, med fabriken clips.
7

Gå under huven och skjut huvudcylindern på fästena på booster och skruva den på plats, med hjälp av en skiftnyckel. Anslut vakuum linjen tillbaka på plats med ett fast tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57549.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.