Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar krängningshämmare bussningar på en Corolla

Den krängningshämmare på en Corolla reglerar sidoförflyttning av fordonet när bilen kommer in i eller lämnar en sväng. Dessa vingla barer har bussningar som montera dem på plats, liksom en del på slutet länkar som ansluter till suspensionen. När dessa bussningar slits ut, kommer bilen börjar att svänga mer i hörn och kommer att bli mer farligt att köra. För att åtgärda problemet måste du byta ut alla bussningar för nya. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Replacement krängningshämmare bussningar
Byte krängningshämmare slutet länkar
Visa mer Instruktioner
1

Jack upp framsidan av Corolla med domkraften, och stödja vikten på bilen med domkraften. Ta bort hjulen med däck järn
2

Lokalisera krängningshämmare på främre hjulupphängningen,. Den sitter framför stagen och driver fordonets bredd. Avlägsna ändlänkarna håller krängningshämmare till de främre stagen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Avlägsna ändlänkarna från båda sidor, och kassera dem.
3

skruva isär krängningshämmaren från framvagnen med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sänk försiktigt ned den från chassit. Dra av krängningshämmare bussningarna för hand.
4

Installera den nya bussningar krängningshämmare på krängningshämmare, och löst bulta fast krängningshämmare på plats för hand. Löst installera länkarna ersättande slut på stagen och krängningshämmare för hand, sedan installera framhjulen med däck järn och sänka bilen utanför läktarna med domkraften.
5

Dra åt krängningshämmaren till chassit och länkar att det tillfälliga upphävande med en fast nyckel och en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61239.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.